Τα συγχαρητήριά της μέσω ανακοίνωσης μετέφερε η Ε.Π.Σ. Χανίων στη Μικτή ομάδα Παίδων της Περιφέρειας Κρήτης για την εξαιρετική της πορεία και τη 2η θέση που κατέλαβε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Good League ΟΠΑΠ 2011-2012.   

Παράλληλα η ΕΠΣΧ συγχαίρει τα δικά της παιδιά που συμμετείχαν στην ομάδα αυτή, αλλά και τους Ενωσιακούς προπονητές, Βαγγέλη Πρόκο και Γιάννη Μηνά, για τη συμβολή τους στην επιτυχία αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

\”Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, συγχαίρουν τη Μικτή Ομάδα Παίδων της Περιφέρειας Κρήτης, για τη συμμετοχή της στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Good League OΠΑΠ 2011 -2012 και γενικά για τις εξαιρετικές εμφανίσεις της, κατά τη διάρκεια των προκριματικών.

Ιδιαίτερα θέλουμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές,  Καλανδράνη Σταύρο,  Καραντωνάκη Ζαχαρία –Ραφαήλ, Κοκκινάκη Ιωάννη, Κοντορινάκη Αλέξανδρο, Κουράκη Μάρκο-Φανούρη, Πάτα Νικόλαο, Σκευοφύλαξ Κωνσταντίνο και Στεφανίδη Ηλία, που εκπροσώπησαν την Ένωσή μας καθώς και τους Ενωσιακούς μας προπονητές κ.κ. Πρόκο Ευάγγελο και Μηνά Ιωάννη που είχαν καθοριστικό ρόλο σ’ αυτήν την επιτυχία.

    Αποδείχτηκε ότι, στο Νομό μας υπάρχουν ταλέντα, που αξίζουν την προσοχή και τη φροντίδα των αρμοδίων και με τη δική τους θέληση και προσπάθεια, μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΕΩΡ.                                          ΑΚΑΣΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook