Μια ακόμη ανθρώπινη ζωή τελείωσε στα χέρια αδίστακτων κακοποιών που εισέβαλαν σε ένα σπίτι στην Κάνηθο Ευβοίας για να κλέψουν! Οι δράστες έδεσαν και φίμωσαν έναν μοναχικό ηλικιωμένο προκαλώντας το θάνατό του, που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν προκλήθηκε από χτυπήματα ή ασφυξία.

Θύμα των δολοφόνων ήταν ένας συνταξιούχος έμπορος επίπλων ηλικίας 79 χρόνων, που βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στην περιοχή του Καράμπαμπα. Ο ανιψιός του, που είναι συνταξιούχος αστυνομικός, ανησύχησε επειδή τον αναζητούσε επί ώρες αλλά ο 79χρονος δεν απαντούσε στις κλήσεις του και πήγε στο σπίτι του να δει τι συνέβαινε. Όταν μπήκε στο υπνοδωμάτιο, βρήκε τον άτυχο γέροντα νεκρό, πεσμένο μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι του, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο!

Το σπίτι ήταν αναστατωμένο, αλλά η αδελφή του ηλικιωμένου η οποία κατοικεί ακριβώς από κάτω δεν άκουσε τον παραμικρό θόρυβο. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν τι έχει κλαπεί από το σπίτι και αναζητούν τους δράστες, ενώ η σορός του 79χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου θα γίνει νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook