Ικανοποιημένος από την κατάκτηση των τριών βαθμών και από το γεγονός ότι οι παίκτες του δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να πετύχουν άλλο τέρμα ήταν μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος. «Το 1-0 είναι φτωχό σκορ για εμάς συγκριτικά, βάσει των ευκαιριών που χάσαμε και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Για τις φάσεις των πέναλτι και το ακυρωθέν γκολ δεν έχω άποψη γιατί ήμουν μακριά. 
Όσο για τις ευκαιρίες που χάσαμε το σημαντικό για εμένα είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες γιατί το γκολ κάποια στιγμή θα έρθει όταν δημιουργείς φάσεις. Σημαντικό στοιχείο για εμάς είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών γιατί βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος».
Ο Νίκος Ανασκτόπουλος αναφέρθηκε και στην συνέχεια του πρωταθλήματος που όπως είπε το άγχος και η πίεση θα έχουν τον πρώτο λόγο. 
 «Όσο πηγαίνουμε προς το τέλος θα γίνονται τα ματς όλο πιο αγχωτικά και θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση. Είδατε σήμερα κέρδισε ο Παναιτωλικός στο 95΄. Εμείς όμως πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο ματς το Σάββατο με την Δόξα Δράμας. Θα χαρούμε σήμερα και από αύριο τα κεφάλια μέσα για αυτό το παιχνίδι». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook