Καλό καιρό με λίγες νεφώσεις που στα ορεινά θα είναι πυκνότερες και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή 20 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Λιβυκό δυτικοί νοτιοδυτικοί με ίδιες εντάσεις.

Ηράκλειο

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. Για αύριο Δευτέρα 21/5, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Χανιά

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 21/5, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 21 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 21/5, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος

Αίθριος θα είναι ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση μόλις 2 μποφόρ.

Το απόγευμα τις ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή του καιρού, με λίγα σύννεφα και θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα διατηρήσουν την έντασή τους αλλά θα πνέουν με διαφορετική κατεύθυνση, βορειοδυτικοί.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook