Πρωτοφανή εξέλιξη είχε η υπόθεση τραυματισμού της συζύγου ενός 63χρονου συνταξιούχου αστυνομικού που την πυροβόλησε μέσα στο σπίτι τους στα Ιωάννινα. Η έρευνα στο σπίτι αποκάλυψε ένα τεράστιο οπλοστάσιο, πυρομαχικά αλλά και συλλογές με αρχαία νομίσματα και παλαιά συγγράμματα!

Ο 63χρονος συνελήφθη την Παρασκευή, όταν πυροβόλησε πέντε φορές με ένα σκοπευτικό πιστόλι και μια από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι η γυναίκα του. Ο παρ’ ολίγον συζυγοκτόνος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για σωματική βλάβη από αμέλεια, όμως τα ευρήματα που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του προσθέτουν και τις κατηγορίες της παράβασης των νόμων περί όπλων και περί προστασίας αρχαιοτήτων, με τις οποίες βαρύνεται και η τραυματισμένη σύζυγός του!

Στο σπίτι του ζευγαριού οι άνδρες της Ασφάλειας Ιωαννίνων βρήκαν και κατέσχεσαν 24 πολεμικά τυφέκια επαναληπτικά και μη, τρία υποπολυβόλα, 17 πιστόλια και περίστροφα, τέσσερα κυνηγετικά όπλα, ένδεκα καριοφίλια, εννέα πιστόλες, 12 ξίφη και ξιφολόγχες, 14 σπάθες, 14 ξιφίδια, 503 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, αλλά και 19 παλιά ξένα και 12 ελληνικά νομίσματα, 83 χειρόγραφες σημειώσεις και επιστολές και τέσσερα παλαιά βιβλία!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook