\"\"

Η Μarylin Monroe υπήρξε κάτι πολύ περισσότερο από μια ηθοποιός! Κατοχυρώθηκε στις συνειδήσεις όλων των γενεών, ακόμα κι εκείνων που ακολούθησαν μετά το θανατό της, ως το απόλυτο sex symbol! Το αποδεικνύει άλλωστε το γεγονός, ότι συζητάμε για τη Marylin ακόμα και  μισό αιώνα μετά το χαμό της!

Ο Joshua Green είναι ο γιος του Milton Green, του φίλου, συνεργάτη και αποκλειστικού φωτογράφου της Marylin. 

Ισχυρίζεται ότι ο πατέρα του, του άφησε 5.500 αδημοσίευτες φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού, οι οποίες αξίζουν μια περιουσία. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι ένα δείγμα από αυτή τη συλλογή…

\"\"

Oι φωτογραφίες αυτές είναι ένα πολύ μικρό μέρος από τις αδημοσίευτες. Ο Joshua Green, με αφορμή τα 50 χρόνια από το θάνατο της star, θα εκθέσει 25 φωτογραφίες στο Φεστιβάλ των Καννών, που φέτος είναι αφιερωμένο στην διάσημη ηθοποιό. 

\"\"

Ο πατέρας του, ο Milton Green, ήταν ένας από τους καλύτερους φωτογράφους μόδας. Είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά. Όταν έκανε την πρώτη φωτογράφηση με την Marylin, εκείνη ένιωσε τόσο κολακευμένη, που του ζήτησε να είναι ο αποκλειστικός της συνεργάτης. Κι εκείνος δέχτηκε. Όταν τον ρωτούσαν, πως άφησε την καριέρα του, έλεγε: \”Εσείς θα μπορούσατε να απαρνηθείτε την πρόταση, μιας τόσο ωραίας γυναίκας, όπως η Marylin;\”

\"\"

Έγινε ο πιο στενός της συνεργάτης και ο πιο κοντινός της άνθρωπος. Λέει χαρακτηριστικά ο γιος του: \” Ήταν εκείνος που μοιραζόταν μαζί της τα πάντα. Τους θυμάμαι να περνούν ώρες μαζί, να απολαμβάνουν μπάνιο στην πισίνα ή να συνομιλούν στο τηλέφωνο αναλύοντας κάποιο προσωπικό της θέμα\”. 

\"\"

Η παραπάνω φωτογραφία είναι η ανάμνηση του Joshua Green. To μικρό αγόρι της φωτογραφίας είναι ο ίδιος! Λέει χαρακτηριστικά: \”Βρίσκεται καλά κρυμμένη (η ανάμνηση) σε μια φωτογραφία. Ο πατέρας μου μου δίνει την φωτογραφική μηχανή  και εκείνη ξεσπά σε γέλια. Πρέπει να είναι η μοναδική φορά που η σέξι σταρ ποζάρει με νάζι στο φακό ενός αγοριού τριών ετών…\”.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook