Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στα Ζωνιανά ανάμεσα στον πρωταθλητή Ρεθύμνου Ερμή και τον πρωταθλητή Χανίων Κισαμικό, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο δυνατοί στο πρώτο ημίχρονο και είχαν αρκετές ευκαιρίες για το 0-1, ανάμεσα στις οποίες και το δοκάρι του Περράκη στο 36\’. 
Στην επανάληψη όμως έκανε καλύτερο ξεκίνημα ο Ερμής και προηγήθηκε στο 54\’ με τον Δ. Κλίνη, κρατώντας το προβάδισμα μέχρι το 80\’.
Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο διαιτητής Μουρτζάκης καταλόγισε πέναλτι για ανατροπή του Μαν. Δ. Σφακιανάκη πάνω στον Μπουρμπάκη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βασαδάκης για το τελικό 1-1.
Οι γηπεδούχοι αμφισβήτησαν την παράβαση, ενώ η διοίκηση του Κισαμικού ευχαρίστησε θερμά την αντίστοιχη των πρωταθλητών της Ε.Π.Σ.Ρ. για την άψογη φιλοξενία, την οποία υποσχέθηκαν ότι θα ανταποδώσουν στο Καστέλι.
Στο πλευρό των φιλοξενούμενων ήταν και αρκετοί φίλαθλοι από το Καστέλι και τα Χανιά, αλλά και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, αποδεχόμενος την πρόσκληση των πρωταθλητών Χανίων.
Ερμής Ζωνιανών (Γιώργος Κάββαλος): Κερετζής, Κουντούρης, Κλίνης Α.(45\’ Παπαδάκης Β.), Μαργκίνι, Σφακιανάκης Μαν του Σαρ., Σφακιανάκης Μαν. του Δημ., Ρουμελιώτης, Κλίνης Δ . (87\’ Τσικολιδάκης), Μουλίτσας, Ράντα, Βλιζνάκης.
Κισαμικός (Βασίλης Γκούμπλιας): Βλαχάκης, Φραγκιουδάκης, Μπουρμπάκης, Χαλκιαδάκης, Σταυρακάκης, Κουλάκης, Βασαδάκης, Περράκης, Ανιάγκμπε (66\’ Περαθωράκης), Παπακαστρήσιος, Δαμανάκης (81 Ντόντα).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook