Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν και μάλιστα ένα από τα πιο ωραία της showbiz. Παρ’ όλα αυτά, τόσο ο γοητευτικός ηθοποιός όσο και η νεαρή πρωταγωνίστρια δεν μίλησαν ποτέ για τη σχέση τους, αφού είναι επιλογή τους να αποφεύγουν να δημοσιοποιούν ό,τι συμβαίνει στην προσωπική τους ζωή, όχι γιατί έχουν κάποιο πρόβλημα αλλά γιατί θέλουν να εστιάζουν μόνο στα επαγγελματικά τους.

Οι δυο τους είχαν χωρίσει, όμως σύμφωνα με την Espresso, ποτέ δεν σταμάτησαν να έχουν φιλική σχέση αλλά και επαγγελματική, καθώς ο Χριστόφορος δεν εκτιμάει μόνο την προσωπικότητα αλλά και το υποκριτικό ταλέντο της συναδέλφου του.

Η Δανάη Σκιάδη αυτήν την περίοδο συμπρωταγωνιστεί με τον ηθοποιό στη θεατρική παράσταση «Amadeus» στο θέατρο Βρετάνια και μάλιστα υποδύεται την Κονστάνζ, τη σύζυγο του Μότσαρτ, τον οποίο ενσαρκώνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, στην πρεμιέρα της παράστασης ήταν παρόντες και οι γονείς του Χριστόφορου, οι οποίοι φυσικά καμάρωσαν και τους δύο πάνω στη σκηνή για την ερμηνεία τους.

Από την πλευρά της η Δανάη Σκιάδη δήλωσε στους δημοσιογράφους για τον ηθοποιό: «Με τον Χριστόφορο έχουμε βρει τους κώδικες επικοινωνίας και εκτός σκηνής», μια δήλωση με νόημα που συζητήθηκε.

Κατά τα άλλα, οι δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί συνεχίζουν να αποφεύγουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή και ο χρόνος θα δείξει τελικά τι πραγματικά παίζει μεταξύ τους.

espresso

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook