Την Δευτέρα 21 Μαίου και ώρα 21:00 η Κορίνα Λεγάκη και οι Outward Bound θα βρίσκονται στο Τζαμί Καρά Μουσά Πασά, στο Ρέθυμνο για να μας ταξιδέψουν σε διάφορες χώρες του κόσμου με σταθμούς συνθέσεις των Kurt Weill, Nicola Piovanni, Astor Piazzolla, Dimitri Tiomkin κ.ά., με τελικό σταθμό την Ελλάδα και τις συνθέσεις των Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Νίκου Ξυδάκη, Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον λόγο της Σαπφούς, του Οδυσσέα Ελύτη, του Νίκου Γκάτσου, καθώς και συνθέσεις από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο «Χορός με τη Βροχή» αλλά και τα νέα της τραγούδια σε μουσική Δημήτρη Μαραμή και στίχους Μιχάλη Γκανά.

Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της αυτό, δύο από τα μέλη του συγκροτήματος Outward Bound (Δημήτρης Νεονάκης – κιθάρα, Αντώνης Τσικανδηλάκης – πιάνο), των οποίων ο τελευταίος δίσκος «The path» ήταν στους 10 προτεινόμενους νέους δίσκους σ’ ένα από τα πιο σημαντικά περιοδικά στο χώρο της μουσικής, το «New York City Jazz Record».

Μαζί τους ο Γιώργος Ζαμπακάς στα τύμπανα και ο Γιώργος Παπαϊωάννου στο βιολί.

Η συναυλία πραγματοποιείται στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης “Ημέρες Ρεθύμνου”, που οργανώνονται από τον Σύλλογο Κατοίκων Παλιάς Πόλης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook