Sex στην παραλία. Ναι είναι η αγαπημένη επιλογή των Αμερικανών, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, που διενήργησε δίκτυο ρομαντικής δικτύωσης. Σύμφωνα με τα ευρήματα, τα τρία τέταρτα των ανδρών και των γυναικών, ηλικίας 18 έως 49, δήλωσαν ότι αποδίδουν καλύτερα στο κρεβάτι όταν είναι εκτός σπιτιού. Στην έρευνα συμμετείχαν 1,529 άτομα και βρέθηκε ότι το 22% θεωρούν πως οι τροπικές διακοπές είναι το πιο ρομαντικό ταξίδι.

Για το 19% των συμμετεχόντων στην έρευνα, ένα ρομαντικό ταξίδι σε πόλεις όπως το Παρίσι ή η Ρώμη, είναι πολύ καλύτερο απ’ ό,τι οι διακοπές σε παραθαλάσσια τοποθεσία. Μία κρουαζιέρα κι ένα ταξίδι σε μακρινό, εξωτικό προορισμό είναι η επιλογή του 15%, ενώ το 9% προτιμούν ένα άνετο ξενοδοχείο που προσφέρει και πρωινό. Ένα 8%-9% ξεφεύγουν οδηγώντας πηγαίνοντας σε κάμπινγκ.

Οι διακοπές των ζευγαριών που εξαντλούνται από εργασία κι άγχος, τους προσφέρουν ελευθερία από περιορισμούς και υποχρεώσεις, ώστε να επικεντρώνονται στη διασκέδαση αλλά και στην κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ. Κλείνουν κομπιούτερ και κινητά και αφοσιώνονται ο ένας στον άλλο. Σύμφωνα με ερευνητή, ευρήματα στην Ολλανδία έδειξαν ότι το κλειδί του γυναικείου ερεθισμού είναι η χαλάρωση και η ηρεμία.

Αλλά οι διακοπές δεν είναι μόνο ηλιοβασιλέματα και κοκτέιλ. Το 38% των συμμετεχόντων στην έρευνα του δικτύου, ανησυχούν ότι στις διακοπές ανησυχούν μήπως σπάσουν τα νεύρα των συντρόφων τους κι αποκαλυφθούν τα προβλήματά τους. Αιτία άγχους είναι και να φθάσει κάποιος στον προορισμό του, καθώς το 34% των ζευγαριών επιλέγονται για έξτρα έρευνα στα αεροδρόμια.

Το 15% ανησυχούν μήπως δεν έχουν τι να πουν ενώ θα βρίσκονται οι δυο τους σε διακοπές κι άλλο ένα 15% επειδή θα μοιράζονται το μπάνιο με το έτερο ήμισυ. Αυτό που ενοχλεί περισσότερο και τους δύο συντρόφους (86%) είναι να καθίσουν χωριστά στα αεροπλάνα λόγω κάποιου λάθους, ενώ οι γυναίκες κατά 73% δεν αντέχουν το ροχαλητό του άντρα τους. Οι άνδρες εκνευρίζονται κατά 59% όταν οι αγαπημένες τους τους τραβάνε στα μαγαζιά για ψώνια.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook