Το φλερτ του γκρουπ VW με την κινεζική αγορά συνεχίζεται. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Skoda ανακοίνωσε, στην Έκθεση του Πεκίνου, την ονομασία του νέου μοντέλου της, που ενδυναμώνει τη θέση της στην κατηγορία των αυτοκινήτων σεντάν.

Ονομάστηκε Rapid και η εμπορική καριέρα του στις ευρωπαϊκές αγορές θα ξεκινήσει στα τέλη του 2012. Όσο για την κινεζική αγορά, προβλέπεται η κατασκευή μιας ειδικής έκδοσης που θα παρουσιαστεί το 2013. Το νέο μοντέλο βασίζεται στο concept MissionL που πρωτοεμφανίστηκε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Με την παρουσία του νέου μοντέλου, η Skoda προσφέρει ένα ελκυστικό μοντέλο, που τοποθετείται στην ολοένα αυξανόμενη κατηγορία μεταξύ της Fabia και της Octavia 5. Το concept MissionL αποτελεί ουσιαστικά τον προπομπό του νέου αυτού μοντέλου και παρέχει σημαντική πληροφόρηση για την κατεύθυνση που θα κινηθεί σχεδιαστικά το νέο προϊόν.

Για τον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του εσωτερικού του νέου μοντέλου, η μάρκα πραγματοποίησε εκτενείς έρευνες στις ευρωπαϊκές αγορές, καταγράφοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες των οδηγών της συγκεκριμένης κατηγορίας και υιοθετώντας τις.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook