Στο πλευρό των υποψήφιων φοιτητών της Γ’ Λυκείου βρέθηκε ο Δήμος Φαιστού, την πρώτη ημέρα διεξαγωγής των Πανελλήνιων Εξετάσεων.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιάννης Φασομυτάκης, περιόδευσε από νωρίς το πρωί στα εξεταστικά κέντρα του Δήμου Φαιστού, προκειμένου να συνομιλήσει με καθηγητές και μαθητές για να διαπιστώσει αν χρειάζεται κάποια υποστήριξη ή βοήθεια από πλευράς του Δήμου.

Σύμφωνα με τις συσκέψεις που πραγματοποίησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, δεν προέκυψε κάποιο ζήτημα στη ροή διάδοσης των θεμάτων ή στη λειτουργία των εξεταστικών κέντρων, καθώς όπως προέκυψε από την ενημέρωση του αντιδημάρχου, όλα κύλησαν σύμφωνα με τον προγραμματισμό στα εξεταστικά κέντρα του Δήμου Φαιστού. 

Συνομιλώντας με τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, ο κ. Φασομυτάκης εκτίμησε πως το θέμα έκθεσης στη Νεοελληνική Γλώσσα ήταν μεν ανάμεσα στα θέματα που περίμεναν οι μαθητές, αλλά όχι από αυτά που είχαν θέσει ως σημαντικότερα.

Οι μαθητές μιλώντας με τον αντιδήμαρχο, θεώρησαν τη συγκεκριμένη θεματική βατή, αν και ανέφεραν πως το θέμα που σχετίζονταν με την τέχνη, δεν ήταν αυτό που περίμεναν πως θα δοθεί.

Οι περισσότεροι μαθητές περίμεναν θέματα σχετικά με τους μετανάστες, την πολιτική ρευστότητα ή την οικονομική δυσκολία της χώρας, τα οποία βρίσκονται υψηλά στην επικαιρότητα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook