Την Τετάρτη 23 Μαίου και ώρα 19.00 μ.μ. ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων θα πραγματοποιήσει στην αίθουσα του 4ου ορόφου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων ( Ελευθέριου Βενιζέλου 4), την ετήσια γενική του συνέλευση.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ανακοινώσεις και έκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ.
2. Έκθεση απολογισμού 2011
3. Έκθεση προϋπολογισμού 2012
4. Έκθεση & έγκριση εξελεγκτικής επιτροπής

Στην σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου προς τους εμπόρους των Χανίων επισημαίνονται και τα εξής :

\”Όπως όλοι γνωρίζετε, το εμπόριο βιώνει την μεγαλύτερη κρίση της μεταπολίτευσης και οι επιχειρήσεις στενάζουν κυριολεκτικά για να παραμείνουν ζωντανές.

Σε αυτή την χρονική συγκυρία λοιπόν, σας προσκαλούμε στην ετήσια γενική συνέλευση του Εμπορικού συλλόγου Χανίων με σκοπό να γίνει απολογισμός των διοικητικών και οικονομικών ενεργειών της διοίκησης του Ε.Σ.Χ. για το προηγούμενο έτος, να ακουστούν τα σχόλια σας και να δωθεί η έγκριση σας για αυτές.

Η φετινή γενική συνέλευση όμως, επιθυμούμε να έχει και ένα άλλο σκοπό που δεν είναι άλλος από το να ακουστούν οι απόψεις και προτάσεις σας για τα καυτά θέματα που μας απασχολούν αυτή την στιγμή όπως η ρευστότητα, τα ενοίκια, η πτώση του τζίρου, η αύξηση της φορολογίας κλπ.

Θεωρούμε ότι μέσα από μια καλοπροαίρετη συζήτηση μπορούν να βγουν ουσιαστικά συμπεράσματα και να δρομολογηθούν δράσεις ( στον βαθμό που μας επιτρέπει ο θεσμικός μας ρόλος ) για να πιέσουμε εκείνους που πρέπει ώστε να αμβλυνθούν οι συνέπειες της κρίσης που μαστίζει τον τόπο και τις επιχειρήσεις μας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook