Οι δυνατότητες ανάπτυξης επιχειρηματικών σχέσεων με την Αυστραλία και οι ευκαιρίες που παρουσιάζει η συγκεκριμένη αγορά για τις επιχειρήσεις της Κρήτης, τίθενται στο επίκεντρο εκδήλωσης που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012, και ώρα 19:30, στην αίθουσα ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9).

 Θα συμμετέχει η Πρέσβης της Αυστραλίας στην Αθήνα, κα Τζένη Μπλούμφιλντ, η οποία θα παρουσιάσει (στα ελληνικά) την αγορά της Αυστραλίας στους επιχειρηματίες του Νομού Ηρακλείου και θ’ ανακοινώσει την ίδρυση Ελληνο-Αυστραλιανού Επιμελητηρίου.

Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλη Αλιφιεράκη και τον Πρόεδρο ΔΣ & Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ), κ. Αλκιβιάδη Καλαμπόκη, οι οποίοι θ’ αναφερθούν στην εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων, τη δυνατότητα εξαγωγών, τις σχετικές χρηματοδοτήσεις και τις ευκαιρίες που υπάρχουν.

Επίσης θα παρουσιαστούν οι επιτυχημένες πρακτικές τριών κρητικών επιχειρήσεων που πραγματοποιούν ήδη εξαγωγές στην Αυστραλία, η ΓΕΑ ΑΕ, η TERRA CRETA SA και η CRETA FARM AEBEE.

Να σημειωθεί ότι η Αυστραλία θεωρείται μια από τις σημαντικότερες και πιο δυναμικές αγορές του κόσμου, η οποία μπορεί ν’ αποτελέσει διέξοδο για την εξαγωγική δραστηριότητα των επιχειρήσεων της Κρήτης, δεδομένης και της ισχυρής παρουσίας της ομογένειας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook