Ανακοίνωση για το διακύβευμα των επόμενων εκλογών εξέδωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης, μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας της Ντόρας Μπακογιάννη με τη Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:
 
Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της πρόσφατης ιστορία της. Ο κίνδυνος απένταξης από την Ευρώπη και το ευρώ και η επιστροφή σε μια νέα πτωχευμένη δραχμή είναι πιο ορατός από ποτέ. Κάποιες πολιτικές δυνάμεις και οι Αρχηγοί τους με περισσή ανευθυνότητα οδηγούν την πατρίδα στην άβυσσο με εργαλείο την αλαζονεία και τον λαϊκισμό.

Τώρα όμως οφείλουμε όλοι να προτάξουμε το συμφέρον της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού πάνω από το κομματικό ή προσωπικό συμφέρον. Είναι ώρες ευθύνης για όλους μας και για τον καθένα χωριστά και ως πολιτικό αλλά και ως πολίτη.

Στις εκλογές τις 17ης Ιουνίου με αίσθημα βαθιάς ευθύνης απέναντι στα γεγονότα και στις εξελίξεις καλούμε να δώσω τον αγώνα μου, να ενώσω τις δυνάμεις μου με δυνάμεις των συμπολιτών μου που αντιλαμβάνονται τους κινδύνους αυτής της συγκυρίας και να δυναμώσουμε τη φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη, να δυναμώσουμε τη θέση της φιλελεύθερης Νέα Δημοκρατίας και του προέδρου της κου Αντώνη Σαμαρά.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook