Οι σχεδιαστές φαίνεται πως έχουν βρει πηγή έμπνευσης τις παλιές ξένες τηλεοπτικές σειρές προκειμένου να πάρουν ιδέες για τα ντυσίματα και τις τάσεις της Άνοιξης του 2011, σύμφωνα με το γαλλικό τεύχος του περιοδικού \”Marie Claire\”.

Beverly Hills: Η σειρά αυτή έφερε για πρώτη φορά τόσο δυναμικά στο προσκήνιο το τζιν σε όλες του τις εκφάνσεις. Παντελόνια, πουκάμισα, φούστες, τσάντες και παπούτσια ήταν τζιν. Όμως επειδή το τζιν παραμένει μια σταθερή αξία όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο της μόδας, οι σχεδιαστές το συστήνουν ανεπιφύλακτα και αυτή την Άνοιξη.

Californication: Η σειρά «Californication» που αγαπήθηκε από πολλούς έφερε το ζεστό κόκκινο χρώμα πρώτο στη λίστα ζήτησης των εσωρούχων και των μαγιό που μέχρι τότε θεωρούνταν ένα πιο τολμηρό χρώμα. Το κόκκινο θα φορεθεί και φέτος. Στις πιο ζωντανές του αποχρώσεις και ίσως να πρωταγωνιστήσει το πορτοκαλοκόκκινο.

Lost: Η σειρά αυτή θεωρείται από τις πιο σύγχρονες πετυχημένες σειρές και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από το χώρο της μόδας. Το «Lost» ενέπνευσε τη φετινή ανοιξιάτικη μόδα στο κομμάτι των πιο άνετων ρούχων. Γι΄αυτό καλό θα ήταν να πάτε να προμηθευτείτε μια πιο χαλαρή και αέρινη μπλούζα και να τη συνδυάσετε με φανταχτερά αξεσουάρ.

Sex and the city: Κατατάσσεται στο νούμερο ένα των τηλεοπτικών σειρών που απευθύνονται ε γυναίκες. Η σειρά «Sex and the city» άλλαξε τα δεδομένα στο γυναικείο ντύσιμο, αφού πρότεινε ένα πιο κομψό και ιδιαίτερο styling. Έτσι και φέτος, η Άνοιξη προστάζει τζιν με χρωματιστά πέδιλα, χρωματιστά φουλάρια, φαντασία και ακριβά αξεσουάρ που μεταμορφώνουν το ντύσιμο.

La petite maison dans la prairie: Το «Μικρό σπίτι στο λιβάδι» ενέπνευσε τους σχεδιαστές μόδας όσον αφορά τα χρωματιστά ρούχα, τις μακριές φούστες και τα ψάθινα καπέλα. Δοκιμάστε κι εσείς να αγοράσετε μια μακριά φούστα ή ένα ψάθινο καπέλο και να αλλάξετε έτσι απλά το ντύσιμό σας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook