Δύο φορές συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην τηλεοπτική του εκπομπή στο ΤηλεΑστυ. «Θέλω να επιστρέψεις στην ΝΔ και πάρε και ένα δυο μαζί σου» φέρεται να του είπε Πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Γ. Καρατζαφέρης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον των στελεχών που προσχώρησαν στην ΝΔ. «Τους μάζεψα από την αφάνεια, τους έκανα ανθρώπους βουλευτές και υπουργούς. Για μια καρέκλα έφυγαν» είπε ο Γ. Καρατζαφέρης. Παρουσίασε μάλιστα βίντεο για τον τρόπο με τον χειροκροτούσαν οι τότε βουλευτές του ΛΑΟΣ τις επιθέσεις που έκανε ο Γ. Καρατζαφέρης εναντίον του Α. Σαμαρά.

Από τις γενικές επιθέσεις, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ πέρασε στις ειδικές. «Ο ιδεολόγος… κωλοτούμπας» είναι ο τίτλος που έδωσε στο βίντεο που παρουσίασε για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Το Κυριάκο Βελόπουλο τον χαρακτήρισε «ρουφιάνο του κόμματος» ο οποίος σύμφωνα με τον Γ. Καρατζαφέρη μοίραζε τα δελτία τύπου του ΛΑΟΣ «αριστερά και δεξιά». Μάλιστα υπενθύμισε με νόημα πως ο ίδιος στήριξε τον Κ. Βελοπούλο στην υπόθεση Καραμπέρη. «Έφυγαν τα τρωκτικά και οι αρουραίοι από το πλοίο» σημείωσε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Από την επίθεση δεν γλίτωσε ο Κ. Κιλτίδης τον οποίο ο Γ. Καρατζαφέρης τον χαρακτήρισε «γυρολόγο των κομμάτων».

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook