Πρόκειται για το πιο τρομακτικό δυστύχημα που έχει καταγραφεί ποτέ σε κάμερα. Μία Ferrari συγκρούεται με απίστευτη ταχύτητα με ένα ταξί, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους.

Αυτό το τρομακτικό υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπενθύμιση της φονικής δύναμης ενός από τα γρηγορότερα σπορ αυτοκίνητα στον κόσμο.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όταν μία Ferrari 599 GTO περνά μία διασταύρωση και συγκρούεται με τεράστια ταχύτητα με ένα ταξί που ξεκινά κανονικά όταν ανάβει το πράσινο φανάρι, σε κεντρικό δρόμο της Σιγκαπούρης.

Ο οδηγός της Ferrari σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο οδηγός του ταξί και η επιβάτης του κατέληξαν λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με τη ταχύτητα του σπορ αυτοκινήτου, αλλά είναι ξεκάθαρη από τις εικόνες του βίντεο η σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν ολοκληρώσει την έρευνα αλλά αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι ο 31χρονος οδηγός της Ferrari πέρασε με κόκκινο, πριν χτυπήσει το μπλε ταξί.

Ο οδηγός του ταξί ήταν 52 ετών, πατέρας τριών παιδιών, υπέστη σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλο και κατέληξε στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Η επιβάτης του ταξί ήταν 20 ετών.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook