Ο Στιβ Τζομπς μπορεί να «έφυγε» τον Οκτώβρη του 2011, όμως τα δημιουργήματά και τα σχέδια που έκανε για το μέλλον της Apple, φαίνεται πως δεν είχαν ολοκληρωθεί και παραμένουν εξίσου εντυπωσιακά.

Όπως αποκάλυψε ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ο Τζομπς σκόπευε να ενισχύσει την αυτοκινητοβιομηχανία της Αμερικής αλλά και την κερδοφορία της επιχείρηση που ίδρυσε, προσθέτοντας ένα μοντέλο αυτοκινήτου, ανάμεσα στα προϊόντα με το σύμβολο του μήλου τυπωμένο πάνω τους.

«Κοιτάξτε την αυτοκινητοβιομηχανία, είναι μια τραγωδία στην Αμερική» είπε ο διευθύνων σύμβουλός, Mickey Drexler. «Το όνειρο του Στιβ πριν πεθάνει ήταν να σχεδιάσει το iCar», δήλωσε, αποκαλύπτοντας και το πιθανό όνομα του μοντέλου.

Σύμφωνα με τον Drexler, εάν τα σχέδια είχαν τελεσφορήσει, το μοντέλο θα έκανε θραύση στην αγορά. «Θα αντιπροσώπευε το 50% της αγοράς», σημείωσε, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν είτε σχεδιαστεί και σπάζοντας τις φήμες που μιλούσαν ήδη από το 2007 για την πιθανή άφιξη ενός iCar.

Το 2007, ο Τζομπς είχε συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του γκρουπ Volkswagen, Martin Winterkorn. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι εταιρείες στόχευαν στη δημιουργία ενός οχήματος στοχεύοντας το νεανικό κοινό.

techit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook