Ακολουθώντας το παράδειγμα της Νέλι Φουρτάντο που προσέφερε την αμοιβή που εισέπραξε από την οικογένεια Καντάφι σε φιλανθρωπίες, και η Μαράϊα Κάρεϊ δωρίζει ένα εκατομμύριο δολάρια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

«Ήμουν αφελής και δεν γνώριζα ποιος ακριβώς με είχε καλέσει για να τραγουδήσω. Νιώθω πολύ μεγάλη ντροπή που συμμετείχα σε αυτό το χάλι. Φυσικά αυτό είναι ένα πολύ καλό μάθημα τόσο για εμένα όσο και για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ανεξάρτητα από το πόσο εμπιστευόμαστε αυτούς που κλείνουν τις εμφανίσεις μας, οφείλουμε να είμαστε πιο υπεύθυνοι», επισημαίνει η Μαράια Κάρεϊ.

Η διάσημη τραγουδίστρια που περιμένει δίδυμα με το σύζυγό της Νικ Κάνον έχει ιδρύσει μάλιστα ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα με την ονομασία «Save the Date» που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση για την προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της μάλιστα, «Η Μαράια δωρίζει χρήματα, χρόνο αλλά και χιλιάδες ώρες προσωπικής ενασχόλησης με τον Οργανισμό που έχει ιδρύσει. Σκοπός του Οργανισμού αυτού είναι η συλλογή χρημάτων για τη διασφάλιση των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook