Σακούλες με τρόφιμα τα οποία θα διανεμηθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη παρέδωσε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Θεανώ Βρέντζου στους εκπροσώπους των δήμων της Κρήτης που βρέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας προκειμένου να παραλάβουν τα τρόφιμα.

Πρόκειται για 2.000 σακκούλες που περιέχουν γάλα, αλεύρι, λάδι , μακαρόνια, μερέντα ,ρύζι, όσπρια, τοματοπελτέ, κράκερς, χυμούς και δημητριακά.

Το πρόβλημα όπως τονίστηκε είναι πολύ μεγάλο και στα χωριά της ενδοχώρας των Νομών της Κρήτης και όχι μόνο στα αστικά κέντρα. 

Όπως ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη «διανύουμε δύσκολους καιρούς σε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο, και η αλληλεγγύη είναι επιβεβλημένη. Η βοήθεια δεν πρέπει να αφορά μόνο τους ανέργους αλλά και όλες τις οικογένειες που χρειάζονται στήριξη για την επιβίωση τους» και πρόσθεσε: «Η κοινωνική παρέμβαση της Περιφέρειας Κρήτης δεν σταματά εδώ, είμαστε υποχρεωμένοι στο επίπεδο που μας αναλογεί, να στηρίζουμε όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook