Με μια εκτός τόπου και χρόνου ανακοίνωση, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την τραγωδία που συνέβη την νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή στον κόλπο της Σούδας. 
Εκτός τόπου, γιατί στην ανακοίνωση αναφέρεται απλά σε μετανάστες δίνοντας την εντύπωση πως επρόκειτο για λαθρομετανάστες που πνίγηκαν στην Σούδα σε εφαρμογή της «αντιμεταναστευτικής πολιτικής».
Κρύβει το τι έγινε, κρύβει το ότι οι άνθρωποι αυτοί μπήκαν μόνοι τους σε ναυλωμένο πλοίο προκειμένου να ξεφύγουν από την Λιβύη έτσι ώστε να επαναπατριστούν στο Μπαγκλαντές μέσω Κρήτης.
Κρύβει ότι στο πλοίο ήταν 1400-1500 άνθρωποι από τους οποίους οι 49 πήδηξαν στην θάλασσα ενώ οι υπόλοιποι επέστρεψαν στην πατρίδα τους. 
Εκτός χρόνου, γιατί δεν σπεύδεις να εκμεταλλευτείς μια τραγωδία πριν καν κρυώσουν οι σοροί των θυμάτων. Πριν καν μάθεις το τι έγινε. 
Δυστυχώς ο «ανταγωνισμός» του ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ποιος θα «προστατεύει» καλύτερα τους μετανάστες ,σε μιαν περίοδο που η ανεργία και η φτώχεια εξαπλώνεται στα Ελληνικά νοικοκυριά, απομονώνει την αριστερά από την κοινωνία αφήνοντας τα αστικά κόμματα να δρουν ελεύθερα κάνοντας ότι θέλουν.
Σ.Σ. : Στην φωτο από την αναχώρηση των Μπαγκλαντέζων από το αεροδρόμιο Χανίων, σίγουρα δεν βλέπετε τους «εξαθλιωμένους» μετανάστες που επινόησαν από τα γραφεία τους οι του ΠΑΜΕ. 

Ναπ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook