Πυρκαγιά ξέσπασε σε παρκαρισμένο φορτηγό λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες βράδυ στη Ν.Αλικαρνασσό στη συμβολή των οδών Ηρακλείτου και Σεφέρη.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική από τους έντρομους γείτονες όπου κατέσβησε τη φωτιά πριν επεκταθεί σε άλλα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Από τις φλόγες το όχημα υπέστη πολύ σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, χωρίς να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σε τηλεφωνική επκοινωνία που είχε το Flashnews.gr με τον ιδιοκτήτη του φορτηγού κ. Νικόλαο Βαξεβάνη μας ανέφερε ότι,

\” η εταιρεία μας, δεν έχει εμπλακεί και δεν εμπλέκεται σε διαμάχη που λέγεται ότι έχει ξεσπάσει στην ευρύτερη περιοχή της Αλικαρνασσού. Το γερανοφόρο όχημα της εταιρείας, υπέστη υλικές ζημιές που ξεπερνούν τις τριακόσιες χιλιάδες Ευρώ, ενώ κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης απο διπλανή πολυκατοικία έχει καταγράψει την σκηνή του εμπρησμού. Το βίντεο, το πήρε το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook