Το κεφάλαιο Εργοτέλης έκλεισε οριστικά για τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος φαίνεται πως αναζητά την τύχη του εκτός ελληνικών συνόρων.

Η δοκιμή του στην Ολλανδική Ναιμένγκεν αποτελεί για εκείνον πρόκληση.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ ξεκαθαρίζει τους στόχους του, ενώ δήλωσε πως θα μπορούσε να έχει κάνει περισσότερα πράγματα. 

“Πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα για να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου κι αυτό είναι εκτός Ελλάδας. Μακάρι να πάρω θετική απάντηση από τη Ναϊμέγκεν και να αρχίσω ξανά από την αρχή.

Στην Ολλανδία έμεινα έξι μέρες στις οποίες έκανα τέσσερις προπονήσεις. Τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις της ομάδας είναι εξαιρετικά, και περιμένω οριστική απάντηση μέσα στην εβδομάδα από τους ανθρώπους της Ναϊμέγκεν για το αν θα συνεχίσω εκεί ή όχι.

Πιστεύω ότι πήγα καλά στις προπονήσεις. Έμεινα ευχαριστημένος, και θα ήθελα να …μονιμοποιηθεί η παρουσία μου εκεί.

Συζήτησα με τον πρόεδρο του Εργοτέλη και κατάλαβε ότι αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω στο εξωτερικό. Είναι ειλημμένη απόφαση. Πάντα υπάρχει βέβαια μια ανοιχτή πόρτα, όμως θεωρώ ότι το καλύτερο για μένα είναι να παίξω ποδόσφαιρο στο εξωτερικό”.

Για την παρουσία του πέντε χρόνια στον Εργοτέλη αναφέρει ότι “θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα πράγματα στον Εργοτέλη όμως για πολλούς παράγοντες στους οποίους δε θέλω να αναφερθώ αυτό δεν έγινε.

Και πάλι όμως ο Εργοτέλης ήταν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο.

Εκεί έκανα το πρώτο μου βήμα, υπογράφοντας το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο, κέρδισα σε εμπειρίες από όλα αυτά τα χρόνια”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook