Μετά τη Μικτή Παίδων της Περιφέρειας Κρήτης, που κατέλαβε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Gooda League ΟΠΑΠ 2011-2012, η Ε.Π.Σ. Χανίων συγχαίρει και τη Μικτή Νέων, που κατετάγη 3η.
Αναλυτικά το συγχαρητήριο:
\”    Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, συγχαίρουν τη Μικτή Ομάδα Νέων της Περιφέρειας Κρήτης, για τη συμμετοχή της στα ημιτελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Good League OΠΑΠ 2011 -2012 και γενικά για τις εξαιρετικές εμφανίσεις της ,  κατακτώντας την 3η θέση.

    Ιδιαίτερα θέλουμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές, Καζαντζή Αριστείδη, Ντεντάκη Αντώνιο, Τσαγκαράκη Μιχάλη, Τσίτα Κωνσταντίνο, Φραγκιουδάκη Γιάννη και Χαραλαμπάκη Ιωάννη, που εκπροσώπησαν την Ένωσή μας καθώς και τους Ενωσιακούς μας προπονητές κ.κ. Πρόκο Ευάγγελο και Μηνά Ιωάννη που είχαν καθοριστικό ρόλο σ’ αυτήν την επιτυχία.

     Για μια ακόμα φορά, αποδείχτηκε ότι, στο Νομό μας υπάρχουν ταλέντα, που αξίζουν την προσοχή και τη φροντίδα των αρμοδίων και με τη δική τους θέληση και προσπάθεια, μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά.

  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΕΩΡ.                                          ΑΚΑΣΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook