Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες, με πιθανότητα βροχής στα δυτικά και ορεινά τμήματα του νησιού περιμένουμε την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα δυτικά ισχυροί 6 μποφόρ και αργότερα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Λιβυκό θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και αργότερα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 25/5, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 25/5, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 25/5, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Λίγες νεφώσεις θα υπάρχουν σήμερα στον Άγιο Νικόλαο, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με σχεδόν αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 25/5, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης έως 5 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook