Να θέσει τέλος στη φιλολογία περί αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος στην Α΄ Αθήνας, επιχείρησε πριν από λίγο ο Κ. Σκανδαλίδης, θυμίζοντας ότι εκλέγεται για τέταρτη συνεχή φορά πρώτος βουλευτής στην Α΄ Αθήνας και κάνοντας λόγο για σπέκουλα περί δήθεν λαθών ή επανακαταμέτρησης στην Α΄ Αθήνας.

Η παρέμβαση Σκανδαλίδη, όπως επιβεβαιώνεται από συνεργάτες του, κρίνεται αναγκαία λόγω της προσπάθειας που γίνεται από την πλευρά άλλων υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ να «πλασαριστούν» σε καλύτερη θέση από αυτήν που αποφάσισε ο λαός στις 6 Μαΐου, αμφισβητώντας εμμέσως το εκλογικό αποτέλεσμα, χωρίς στοιχεία.

Σημειώνεται ότι η Ά. Διαμαντοπούλου, η οποία έχει μιλήσει για το θέμα, δήλωσε το μεσημέρι στον «Αθήνα 9.84» ότι δε θέτει ζήτημα επανακαταμέτρησης επειδή, όπως είπε, δε θέλει να προκαλέσει εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ σε αυτήν την κρίσιμη φάση.

Ολόκληρη η δήλωση Σκανδαλίδη έχει ως εξής:

«Ο λαός της Αθήνας για τέταρτη συνεχόμενη φορά με εξέλεξε πρώτο βουλευτή. Εδώ και μερικές μέρες επιχειρείται μια αδιανόητη και παράλογη σπέκουλα για δήθεν λάθη, για εκπρόθεσμες επανακαταμετρήσεις από τρίτους, για \”ηθικούς νικητές\” και άλλα γλαφυρά. Δεν συνηθίζω ούτε να κρύβομαι, ούτε να εκπροσωπούμαι από τρίτους, ούτε να λειτουργώ με διαρροές. Παρακαλώ να σταματήσει πάραυτα η σπέκουλα γιατί κάνει ανυπολόγιστη ζημιά στην παράταξη τη στιγμή που ενωμένη πρέπει να δώσει τη μάχη της Αθήνας για να αυξήσει τα ποσοστά και τις έδρες της».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook