Η Θύρα 9 των οπαδών της Ομόνοιας Κύπρου ανέβασε πανό και ζήτησε από τη Στικούδη, που ξεκίνησε ως μοντέλο και κατέληξε τραγουδίστρια, να αφήσει το τραγούδι και να γίνει …πορνοστάρ!!
Μπορεί εκείνη να ξεσήκωσε τα πλήθη με το σορτσάκι της και τα σέξι λικνίσματα της, όμως κάποιοι ανεγκέφαλοι, δεν αρκέστηκαν σε αυτά…

Με το σύνθημα «εεε, οοο, άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό», οι οπαδοί της Ομόνοιας την αποδοκίμασαν αφού πρώτα σήκωσαν το ανάλογο πανό. Για την ακρίβεια όχι όλα τα πλήθη, καθώς οπαδοί της Ομόνοιας σήκωσαν πανό που έγραφε άσε το τραγούδι και γύρισε πορνό Θ9».

Ωστόσο δεν έμειναν μόνο στο πανό, καθώς φώναξαν και συνθήματα εναντίον της Στικούδη, η οποία σίγουρα δεν θα χάρηκε και τόσο την παρουσία της στον τελικό…

\"\"

Η απάντηση της τραγουδίστριας…

Όπως είπε η ίδια, «σε κάποιους αρέσουμε, σε κάποιους δεν αρέσουμε» και συνέχισε: «Δε μπορώ να κρίνω τους οπαδούς μιας ομάδας και τους ανθρώπους μιας χώρας, επειδή αποφάσισαν να γράψουν ένα σύνθημα σ’ ένα πανό. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχει πάρει τόση έκταση όλο αυτό. Ποιος δίνει σημασία σε όλα αυτά; Πιστεύω ότι ο καθένας πορεύεται μ’ αυτά που έχει και κάνει και με αυτά που έχει μέσα στο μυαλό του».

Ξεκαθάρισε μάλιστα πως δεν την αγγίζουν όλα αυτά, λέγοντας χαρακτηριστικά «Δε στεναχωριέμαι διόλου και κάθε άσχημο σχόλιο με κάνει ακόμη πιο δυνατή. Δεν καταλαβαίνω τι λένε, όπως λέει και το τραγούδι των Goin’ Through» ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να προωθήσει και το επόμενο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει, τονίζοντας πως «Ετοιμάζω νέο τραγούδι, ενώ σε λίγες μέρες θα γίνει και το γύρισμα για το βίντεο κλιπ, που θα διαρκέσει δύο μέρες. Θα είναι ένα σούπερ κομμάτι, άκρως καλοκαιρινό και χορευτικό και ελπίζω να αρέσει και να γίνει το hit του καλοκαιριού».

(citypress)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook