Τον τελευταίο καιρό οι οπαδοί του δημοφιλούς παιχνιδιού FarmVille λαμβάνουν διάφορα μηνύματα που τους υπόσχονται μεγαλύτερες φάρμες.

Φυσικά τα μηνύματα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από spam τα οποία κάνοντας κλικ μεταφέρουν τον χρήστη σε μία ιστοσελίδα που του ζητάει να της κάνει “like” για να αναβαθμίσει τη φάρμα του σε διαστάσεις 30×30 ενώ στη συνέχεια του ζητάει να επισκεφθεί ακόμα ένα link όπου, σαν τελευταίο βήμα του ζητάει να συμμετέχει σε μια δημοσκόπηση.

Στόχος των ψεύτικων αυτών μηνυμάτων είναι η διάδοση της απάτης μέσω των like που θα κάνουν οι χρήστες και τα κέρδη που έχουν από τις απαντήσεις των παικτών στις δημοσκοπήσεις.

Η Zynga από την πλευρά της δεν έχει πραγματοποιήσει κανενός τέτοιου είδους προωθητική ενέργεια και ούτε έχει σκοπό να δώσει στους παίκτες την δυνατότητα αναβάθμισης της φάρμας τους σε διαστάσεις 30×30.

Το καλύτερο που έχουν να κάνουν όσοι χρήστες έχουν λάβει τέτοιου είδους μήνυμα είναι να το διαγράψουν και να μην του δώσουν παραπάνω σημασία ενώ στο μέλλον καλό θα είναι να ελέγχουν την επίσημη ιστοσελίδα της Zynga για την εγκυρότητα τέτοιων ειδήσεων.


24wro

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook