Μεγάλες καταστροφές προκάλεσαν άγνωστοι σε δύο μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, τα οποία εκτελούσαν έργα συντήρησης οδοποιίας στον Δήμο Καντάνου-Σελίνου.

Οι δράστες στην προσπάθειά τους να διαρρήξουν τα μηχανήματα που ήταν σταθμευμένα στο Επανοχώρι, προκάλεσαν σοβαρές ζημιές και παράλληλα αφαίρεσαν και μεγάλη ποσότητα καυσίμου απο τα ντεπόζιτα.

Μάλιστα η Π.Ε.Χανίων επισημαίνει πως \”η παρουσία των μηχανημάτων στην περιοχή έχει σκοπό τον καθαρισμό των ερεισμάτων απορροής όμβριων και την βελτίωση της ορατότητας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. Η προκληθείσα ζημιά ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ και βαρύνει τους φορολογούμενους πολίτες.

Αυτή η ενέργεια δημιουργεί προβλήματα στο προσωπικό και ανησυχία στους υπευθύνους για την ασφάλεια των μηχανημάτων στην περίπτωση που επιστρέψουν στην περιοχή.\”

Μάλιστα το τμήμα Συγκοινωνιακών έργων της Π.Ε.Χανίων καλεί τους κατοίκους της περιοχής \”σαν άμεσα ενδιαφερόμενοι και ωφελούμενοι, να καταδικάσουν με οποιοδήποτε τρόπο τέτοιες ενέργειες που δίνουν την εικόνα αφιλόξενης και εχθρικής περιοχής και να ενεργήσουν ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι εργασίες θα διακοπούν και τα μηχανήματα θα αξιοποιηθούν σε περιοχές με περισσότερη ασφάλεια και αναγνώριση του έργου τους.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook