Το «απολύτως φυσικό, απολύτως Κρητικό» επιτραπέζιο νερό ΛΥΤΤΟΣ, στηρίζοντας με συνέπεια την τοπική κοινωνία της Κρήτης, ενισχύει τη δράση του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «ΑιματοΚρήτη» για την υλοποίηση του κοινωνικού προγράμματος για την ανάπτυξη της εθελοντικής αιμοδοσίας στην Κρήτη «Κάθε σταγόνα, σταγόνα ζωής».

Στο πλαίσιο του προγράμματος πραγματοποιήθηκε το \’7ο Παγκρήτιο Συμπόσιο για την Εθελοντική Αιμοδοσία και τη Δωρεά Οργάνων\’. Το \’Παγκρήτιο Συμπόσιο\’ αποτελεί μια ετήσια θεσμοθετημένη εκδήλωση που μέχρι και σήμερα προκαλεί το ενδιαφέρον εθελοντών και φορέων. Διοργανωτές φορείς της πρωτοβουλίας αυτής είναι ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος \”Αιματοκρήτης\” και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ηρακλείου.

Το 7ο Παγκρήτιο Συμπόσιο για την Εθελοντική Αιμοδοσία και τη Δωρεά Οργάνων, υπό την αιγίδα του ΤΕΙ Κρήτης, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα στο χώρο του ΤΕΙ Ηρακλείου με θέμα :

«ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ»

Σκοπός του φετινού Συμποσίου ήταν  να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα δράσης, κυρίως στα δημοτικά σχολεία του Νομού Ηρακλείου, να ευαισθητοποιηθούν οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υλοποιήσουν σχετική παρέμβαση για την εθελοντική αιμοδοσία και τον εθελοντισμό στο σχολείο τους αλλά και να προκύψουν μέσα από την ανταλλαγή απόψεων νέες προτάσεις και κατευθύνσεις. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook