Ανατριχίλα προκαλεί το video που δείχνει ένα βρέφος 12 μηνών να περιστρέφεται αβοήθητο και ανήμπορο να αντιδράσει μέσα σε πλυντήριο ρούχων.

Κι όλα αυτά επειδή ένας άντρας- χωρίς να έχει ακόμη διευκρινιστεί αν πρόκειται για τον πατέρα του μωρού- έκανε \”πλάκα\” βάζοντας το μωρό μέσα στο πλυντήριο. Επειδή όμως επρόκειτο για καθαριστήριο (τα γνώστα public laundry σε Αμερική και Αγγλία) αμέσως μόλις έκλεισε η πόρτα, το πλυντήριο τέθηκε αυτόματα σε λειτουργία!

Το πρωτοφανές περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα ο αφροαμερικανός, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν είναι ο πατέρας του παιδιού, βάζει τον μικρό Saimeir Bush στον κάδο του πλυντηρίου και κλείνει την πόρτα.

Το πλυντήριο αρχίζει να δουλεύει και το ενός έτους βρέφος περιστρέφεται μέσα στον κάδο για πάνω από ένα λεπτό, έως ότου ένας υπάλληλος, κλείσει την παροχή ρεύματος και απελευθερώσει τον μικρό Saimeir. Μαζί με τον άνδτα βρίσκεται και η νταντά του μικρού, η οποία όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, προσπαθεί απεγνωσμένα να ανοίξει την πόρτα του πλυντηρίου. Ευτυχώς η περιπέτεια του μικρού Saimeir είχε αίσιο τέλος και ο ίδιος απεγκλωβίστηκε χωρίς ούτε μια γρατσουνιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook