Σε μια συγκλονιστική απολογία για τα προβλήματά του με τα ναρκωτικά και τη Δικαιοσύνη προχώρησε ο διάσημος Βρετανός -ελληνοκυπριακής καταγωγής- τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ, μιλώντας στο Radio 2 του BBC. «Ήταν μοιραίο να καταλήξω στη φυλακή. Mου άξιζε» είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον εαυτό του «διαφήμιση της κάνναβης».

Ο σταρ της ποπ, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, καταδικάστηκε το περασμένο φθινόπωρο, επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών και φυλακίστηκε για τέσσερις εβδομάδες. Στη συνέντευξή του, παραδέχθηκε ότι ήταν μοιραίο να καταλήξει κάποια στιγμή στη φυλακή και υποστήριξε ότι «ντρέπεται» για τις πράξεις του.

Είπε, μάλιστα, πως αυτό το διάστημα παρακολουθεί πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Ο Τζορτζ Μάικλ είχε συλληφθεί και το 2007, με την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια ουσιών. «Αισθάνομαι ντροπή… Ένιωθα ότι έπρεπε να πληρώσω. Πήγα φυλακή, πλήρωσα» σχολίασε σχετικά.
Όσο για τις πληροφορίες ότι η ψυχολογική του κατάσταση ήταν κακή, όσο διάστημα παρέμεινε στη φυλακή, τις διέψευσε. «Καταλαβαίνω ότι για πολλούς αυτή η εμπειρία φαντάζει φρικτή. Όμως δέχεσαι πιο εύκολα την τιμωρία, όταν γνωρίζεις ότι σου αξίζει. Και εγώ το ήξερα» είπε χαρακτηριστικά… 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook