Σήμερα, Παρασκευή 25/5/12, 17:00 – 21:00, θα παρουσιαστούν οι πτυχιακές εργασίες των τελειόφοιτων φοιτητών του Interior Architecture & Design, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα σπουδών BA Hons Interior Architecture & Design του Nottingham Trent University, που υλοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης από το MBS College.

Τις παρουσιάσεις μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι ασχολούνται με την Αρχιτεκτονική Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων, επαγγελματίες του χώρου, φίλοι και συγγενείς των φοιτητών, καθώς και όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών στο μέλλον. 

Το BA (Hons) in Interior Architecture & Design είναι ένα τριετές πτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Ανώτατης Εκπαίδευσης που προσφέρεται από το κρατικό Βρετανικό πανεπιστήμιο Nottingham Trent University. Υλοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης από το MBS College. 

Σύμφωνα με το \”Complete University Guide\” – οδηγός κατάταξης Βρετανικών Πανεπιστημίων – το τμήμα Art & Design του Nottingham Trent University, συγκαταλέγεται μέσα στα 14 καλύτερα της Μεγάλης Βρετανίας για το 2011.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook