Για τον κόσμο, η Αντζελίνα Τζολί συγκεντρώνει πολλά χαρακτηριστικά και ρόλους: είναι ηθοποιός, είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως και φιλάνθρωπος, είναι πρότυπο ομορφιάς. Για τον Τζόνι Ντεπ, όμως, αυτό για το οποίο αξίζει να επαινεθεί η 35χρονη Τζολί είναι τα μητρικά της καθήκοντα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Τόκιο, για την προώθηση της ταινίας τους, ο 47χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε πως η Τζολί είναι «σοκαριστικά καλή μητέρα» ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ίδια και τον σύντροφό της, Μπραντ Πιτ που καταφέρνουν να ανατρέφουν έξι παιδιά, ενώ αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

«Παρ\’ όλο που τρέχουν γύρω τους τόσα παιδιά και παρά τη ζωή που ζουν με τον Μπραντ, η Αντζελίνα παραμένει μία σταθερή, φανταστική μητέρα. Με τόσους παπαράτσι να τους κυνηγούν, εκείνη διατηρεί την ηρεμία της, κάτι το οποίο είναι απίθανο».

Ο Ντεπ και η σύντροφός του, Βανέσα Παραντί, έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, κι όπως είπε εκείνος αστειευόμενος, «πιθανόν θα ήμουν στη φυλακή αν είχα όσα παιδιά έχει η Αντζελίνα!».

yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook