Στο νησί της Λέσβου περιοδεύει την Πέμπτη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με στόχο την εκλογή βουλευτή στην περιφέρεια της Μυτιλήνης.

Λίγο μετά την συνάντησή του με τον δήμαρχο του νησιού, ο Πάνος Καμμένος παραχώρησε συνέντευξη τύπου, πλαισιωμένος, από τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και τους υποψήφιους της Λέσβου Σπύρο Γαληνό, Μανώλη Αρμενάκα, Γιώργο Κατζανό και Αντώνη Καταχανά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κ. Καμμένος παρουσίασε τις βασικές αρχές του κόμματός του για τον τουρισμό, τη ναυτιλία και την ενέργεια, μίλησε για τις ιδιαιτερότητες των νησιών, ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη νησιωτική χώρα που τον τίμησε ανακηρύσσοντας σε πολλά μικρονήσια, όπως και ο Άγιος Ευστράτιος της εκλογικής περιφέρειας Λέσβου, πρώτο κόμμα τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Κρατώντας ζωντανά τα νησιά, όλη η Ελλάδα μπορεί να μείνει ζωντανή» τόνισε ο κ. Καμμένος, καταθέτοντας στη συνέχεια την πρότασή του για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας που πρέπει να συγκροτηθεί μετά τις εκλογές και η οποία θα βασίζεται στον όρο της κατάργησης του μνημονίου.

Στη διάρκεια της συνέντευξής του ο κ. Καμμένος παρουσίασε και τον προσχωρήσαντα στους Ανεξάρτητους Έλληνες πρώην βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Γιαννέλλη ο οποίος, όπως σημείωσε, δεν δέχτηκε θέση ούτε στο ψηφοδέλτιο της Λέσβου ούτε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ο κ. Γιαννέλλης αναλαμβάνει επικεφαλής της επιτροπής προεκλογικού αγώνα, η οποία θα επιμεληθεί και τις αλλαγές που θα γίνουν σε ψηφοδέλτια – λίστες άλλων περιοχών.

«Ευχαριστώ γιατί με δέχθηκαν με τιμή, με πρότειναν για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας», είπε ο Γιάννης Γιαννέλλης στη σύντομη παρέμβασή του. «Θα είμαι και στους Ανεξάρτητους Έλληνες στρατιώτης, όπως ήμουν 30 χρόνια στη Νέα Δημοκρατία» τόνισε ο κ. Γιαννέλλης.

Ο κ. Καμμένος θα μιλήσει το βράδυ στο Πλωμάρι.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook