Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνης μετακόμισε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, ο λόγος για το νέο Αστυνομικό Επιθεωρητή Κρήτης-Υποστράτηγο Μανόλη Παραβολιδάκη, ο οποίος μίλησε στο Flashnews.gr και αποκάλυψε τις προτεραιότητές του.

Όπως είπε: «Η μάστιγα των τροχαίων δυστυχημάτων στο νησί με τον μεγάλο αριθμό νεκρών που έχουν καταγραφεί στις λίστες, είναι ένα πρόβλημα μεγάλο, το οποίο θα πρέπει όλοι να κινηθούμε προς την κατεύθυνση του περιορισμού του. Αυτή είναι μια από τις πρώτες προτεραιότητές μας.
 
Επίσης, ακολουθεί η πάταξη της εμπορίας των ναρκωτικών που ταλανίζει μεγάλη μερίδα των νέων ανθρώπων και τρίτη προτεραιότητα, αποτελεί η πάταξη της μικρό-εγκληματικότητας που έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας σε πολλές περιοχές της μεγαλονήσου. Άλλωστε, η οικονομική κρίση, έχει ως αποτέλεσμα να έχει ενταθεί το εν λόγω φαινόμενο, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου οι πολίτες της Κρήτης να αισθάνονται ασφαλείς.»

Παράλληλα, ο κ. Παραβολιδάκης σημείωσε πως, «έχω πλήρη επίγνωση, του ρόλου που αναλαμβάνω και με αίσθημα ευθύνης θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook