Η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, αναζητά τον “Vodafone Social Reporter”, τον επίσημο «ανταποκριτή» της, που θα ταξιδέψει μαζί με την αγαπημένη ομάδα όλων των Ελλήνων στα γήπεδα της Πολωνίας.

Με ένα νέο διαγωνισμό που ξεκινά σήμερα στην επίσημη σελίδα της στο Facebook (facebook.com/vodafonegreece), η Vodafone θα στείλει ένα τυχερό νικητή στην Πολωνία που θα ζήσει από κοντά την πορεία της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου καθώς και τη μοναδική εμπειρία του Euro 2012.

Ο ιδανικός “Vodafone Social Reporter” θα πρέπει να αγαπάει την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, να λατρεύει τη «στρογγυλή θεά» και να απολαμβάνει την επικοινωνία που προσφέρουν τα social media.

O τυχερός νικητής θα βρίσκεται μαζί με την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων της, με όλα τα έξοδα πληρωμένα και θα έχει ως ρόλο την ενημέρωση όλων των φιλάθλων για την πορεία της Εθνικής μας, αλλά και για ό,τι συμβαίνει μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, μέσα από «αναμεταδόσεις» στα social media!

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και 30/05/2012 στην ειδική ενότητα που έχει δημιουργηθεί στη σελίδα της Vodafone στο Facebook (facebook.com/vodafonegreece).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook