«Παιχνίδι παρωδία», χαρακτήρισε το ντέρμπι με τον ΑΟ Χανιά ο τεχνικός της Χερσονήσου Άγγελος Βαρδάκης σε δηλώσεις του κατά τη συνέντευξη τύπου.

Ο τεχνικός της Χερσονήσου η οποία μετά την ήττα στα Χανιά (1-0) έμεινε μόνη στη τελευταία θέση της βαθμολογίας , χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς, όπως «παιχνίδι παρωδία». Δεν παρέλειψε δε, να κάνει λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά των παικτών του ΑΟΧ, που έκαναν συνεχώς καθυστερήσεις, ενώ αναφέρθηκε και στις διαιτητικές αποφάσεις λέγοντας ότι «…έγιναν τραγικά πράγματα».

«Εμείς από την αρχή της σεζόν είχαμε στόχο να φτιάξουμε μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα όμως δεν γινόταν να παίξουμε. Ήρθαμε να δώσουμε ένα κρητικό ντέρμπι και το παιχνίδι μετατράπηκε σε παρωδία. Ήταν στο κλίμα των ημερών του καρναβαλιού. Κάποιοι δεν μας άφησαν να παίξουμε μπάλα» είπε ο Βαρδάκης για να εξηγήσει
«Μετά το γκολ οι παίκτες του ΑΟΧ έπεφταν συνεχώς για καθυστερήσεις, ενώ όταν έβγαινε η μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου περιμέναμε αρκετή ώρα για να ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι. Να φανταστείτε υπήρχαν μόνο δύο μπάλες στο γήπεδο! Ούτε στα τοπικά πρωταθλήματα δεν συμβαίνουν αυτά».

Καυστικός ήταν και για τον διαιτητή Μπινιχάκη και τους επόπτες του: «Όλες οι αποφάσεις ήταν υπέρ της ομάδας των Χανίων. Παίρναμε την μπάλα και ο διαιτητής έδινε επιθετικό φάουλ ή οφσάιντ».

Βέβαια για τη διαιτησία έχει κάθε λόγο να φωνάζει και ο ΑΟ Χανιά, του οποίου αρνήθηκε καθαρό πέναλτι ο Μπινιχάκης στο 5’ σε τράβηγμα του Γιαννιτσαρίδη στο Ραπτάκη, ενώ στο β’ ημίχρονο όταν πια ο Λασιθιώτης ρέφερι είχε χάσει τον έλεγχο του αγώνα, δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γιαννιτσαρίδη σε μαρκάρισμα πάνω στον Τεπετό.

Πάντως, οι διοικούντες την Χερσόνησο τα έχουν κυρίως με τον πρώτο επόπτη Παπαδοπετράκη του συνδέσμου Λασιθίου, καθώς όπως υποστηρίζουν ήταν αυτός που σε παλαιότερο ματς με τον Αίας Σαλαμίνας είχε ακυρώσει ως οφσάιντ καθαρό γκολ, είχε αποβάλει τον Βαρδάκη, τον Κουβαρά, τεχνικό διευθυντή της ομάδας, και τον Καλομοίρη, που είχε τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook