Τον Ασκό του Αιόλου έχει ανοίξει η υποβάθμιση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, μετά την δημοσίευση του νέου Οργανισμού λειτουργίας του ιδρύματος.

Μετά τους εργαζόμενους θέση για το θέμα πήρε και ο δήμαρχος Ιεράπετρας.

«Η Δημοτική Αρχή, οι φορείς και οι πολίτες της Ιεράπετρας αντιδράσαμε δυναμικά για την μη υποβάθμιση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Λάβαμε επανειλημμένα διαβεβαιώσεις από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς και πολιτικούς φορείς για την μη κατάργηση κλινικών και θέσεων γιατρών, απαραίτητων για την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου μας, αλλά αντίθετα για την απρόσκοπτη λειτουργία των τεσσάρων βασικών κλινικών σε μηνιαία βάση.

Σήμερα, η δημοσίευση ενός Οργανισμού που ακυρώνει τις δεσμεύσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, δεν οφείλεται σε άγνοια.

Η απόφαση είναι λανθασμένη και θέτει σε κίνδυνο την υγεία σε μια μεγάλη περιοχή της νότιας Κρήτης, την οποία καλύπτει υγειονομικά το Νοσοκομείο.

Εμείς δεν αποδεχόμαστε την εξέλιξη και ζητούμε την υλοποίηση των υπεσχημένων. Θα συνεχίσουμε δε να αγωνιζόμαστε για την ανατροπή της και για την ολοκληρωμένη λειτουργία του Νοσοκομείου μας. Δεν μας αρκεί τίποτα λιγότερο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook