Μέχρι τώρα η Microsoft δεν έχει δώσει καμία απολύτως πληροφορία σχετικά με την κυκλοφορία του Xbox 720 ή Durango. Του διαδόχου δηλαδή του Xbox 360 καθώς το ήδη υπάρχον μοντέλο τα πάει πολύ καλά σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις του και δεν θα είχε λόγο να το αντικαταστήσει.

Παρόλα αυτά, μέσω συνεργατών της διέρρευσαν κάποια στοιχεία σχετικά με τη συσκευή. Πρόκειται για, κάποια έγγραφα που χρειάστηκε να καταθέσουν οι Bungie και Activision και τα οποία αποκαλύπτουν το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα ξεκινήσει η κυκλοφορία της νέας κονσόλας της εταιρείας στην αγορά.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό Activision και Bungie πρόκειται να συνεργαστούν για την ανάπτυξη μιας σειράς τίτλων. Προκειμένου όμως η συνεργασία είναι επίσημη, απαιτείται η κατάθεση κάποιων εγγράφων νομικής φύσης στις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά λοιπόν οι δύο εταιρείες πρόκειται να δημιουργήσουν για το Xbox 720 ένα παιχνίδι με το όνομα “Destiny Games #1”. Μάλιστα το παιχνίδι αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει και για το Xbox 360 στα τέλη του 2013.

Παράλληλα όμως μέσα από τις νομικές αυτές διαδικασίες μάθαμε και κάτι επιπλέον. Πρόκειται για το παιχνίδι “Comet #1” το οποίο προορίζεται για το PlayStation (PS4) και θα κυκλοφορήσει το 2014. Με άλλα λόγια η κονσόλα της Nintendo θα είναι έτοιμη μέχρι τότε αν όχι νωρίτερα.

techit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook