Μεταμφιεσμένος σε "Ζορό", φορώντας ένα ψάθινο καπέλο και κρατώντας μαχαίρι, νεαρός αλλοδαπός λήστεψε 66χρονη Γερμανίδα το βράδυ της Παρασκευής στα Χανιά.

Ο "Ζορό εμφανίστηκε ξαφνικά στην μπαλκονόπορτα της γερμανίδας, την ώρα που η ίδια ετοιμαζόταν να κοιμηθεί και την αιφνιδίασε κρατώντας ένα μαχαίρι.

Στην αρχή, όπως δήλωσε η Γερμανίδα στο Flashnews.gr, δεν πανικοβλήθηκε καθόλου, καθώς πίστευε ότι ήταν αποκριάτικο παιχνίδι, από κάποιο φίλο.

Στην συνέχεια , διαπιστώνοντας πως επρόκειτο για πραγματικό περιστατικό, μη χάνοντας, ούτε για μία στιγμή, την ψυχραιμία της η 66χρονη του έδωσε όσα χρήματα είχε στο σπίτι της, περίπου 200 ευρώ, καθώς και 2 παλαιά κινητά.

Μάλιστα όταν ο δράστης θέλησε να πάρει και το καινούργιο της κινητό, εκείνη του είπε ότι το είχε ανάγκη και τότε της το επέστρεψε.

Το γεγονός δεν καταγγέλθηκε στην αστυνομία από την παθούσα, καθώς όπως μας ανέφερε, δεν φοβήθηκε, ούτε ένοιωσε ότι έπεσε θύμα ληστείας, καθώς περισσότερο ένοιωσε την ανάγκη του κλέφτη για λίγα έστω χρήματα.

Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά στο Flashnews.gr: «Αν πιαστούν οι πολιτικοί και οι τραπεζικοί manager, που μας έχουν κλέψει, ίσως τότε έχουμε δικαίωμα να συλλάβουμε τον νεαρό ληστή που όπως φάνηκε είχε πολύ ανάγκη τα χρήματα».