Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη μέρα του παγκοσμίου κυπέλλου Μάστερ για τον Τάλω ΑΝΕΚ LINES, που έβαλε στη συλλογή του έξι μετάλλια, εκ των οποίων τα 2 χρυσά.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από το χανιώτικο σύλλογο:
Οι πολλές καλές εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες που συμμετείχαν οι αθλητές του Τάλω με την υποστήριξη της ΑΝΕΚ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου όλη αυτή την περίοδο δεν ήταν καθόλου τυχαίες και πρόσκαιρες. Η πολύ σκληρή προετοιμασία του χειμώνα κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, η συνεχόμενη προσπάθεια των αθλητών απο τον Νοέμβριο και η επιμονή τους απέφερε υψηλές επιδόσεις στην ατομική χρονομέτρηση του παγκοσμίου κυπέλλου.
Συνολική συγκομιδή 6 μετάλλια, 2 χρυσά, 2 αργυρά, 2χάλκινα και πολλές θέσεις στην εξάδα. Η Γιολάντα Χατζάκη κέρδισε στην κατηγορία 16-29, ο Ροβάκης στην 35-39 και 2ος ήταν ο Ψαράκης Χριστόφορος, ο Λυδάκης Παυλος 3ος στην 40-44, ο Ανεσιάδης Χρήστος 2ος στην 50-54 και ο Διγαλάκης Γιώργος 3ος στην ίδια κατηγορία. Οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα με τον αγώνα στην πίστα πάρκ. 
O ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά τους όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ LINES, τον κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τους χορηγούς IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, MINOA PALACE resort and spa και Μικρό Καφενείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook