Η ημέρα του μεγάλου τελικού της Eurovision έφτασε και οι τελευταίες εξελίξεις στο στοιχηματικό μέτωπο, δίνουν και πέρνουν αναφορικά με τα κομμάτια της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Ήβης Αδάμου.

Η Κύπρος έχει κερδίσει αρκετά, χάρη στην εμφάνιση της Ήβης Αδάμου και σύμφωνα με τα στοιχηματικά πρακτορεία, έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης από την Ελευθερία Ελευθερίου, τη στιγμή που άπαντες συμφωνούν πως... το ελληνικό κομμάτι είναι πιο πιθανό να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα σε σχέση με το Κυπριακό!!! Φαβορί για τη νίκη παρουσιάζεται παντού η Σουηδία, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι γιαγιάδες από τη Ρωσία.

Η αρχή, γίνεται με το πρακτορείο «William Hill». Εκεί, εντοπίζουμε πως η Ήβη Αδάμου, έχει ξεπεράσει την Ελευθερία Ελευθερίου στις πιθανότητες νίκης. Έτσι λοιπόν, αν κάποιος ποντάρει τα χρήματά του στην Κύπρο, θα τα πολλαπλασιάσει επί 26 (βάζει 1 Ευρώ, κερδίζει 26), ενώ η αντίστοιχη απόδοση για την Ελλάδα, αγγίζει το 34. Η Κύπρος, με βάσει αυτές τις αποδόσεις, είναι το... 10ο φαβορί, με την χώρα μας να βρίσκεται στην 16η θέση, ενώ ως πιο πιθανή νικήτρια, θεωρείται η Σουηδία, η οποία έχει απόδοση 2.20, με τις γιαγιάδες της Ρωσίας να ακολουθούν με... 6! Το... περίεργο πάντως σε όλα αυτά, είναι το ότι στην ίδια εταιρεία, θεωρείται πιο πιθανό η Ελλάδα να πάρει μια θέση στη δεκάδα απ' ότι η Κύπρος, καθώς για το αντίστοιχο στοίχημα η απόδοση της χώρας μας είναι στο 1.67, ενώ για το «Νησί της Αφροδίτης» στο 2.87!