Πιο ανανεωμένη και κεφάτη από ποτέ εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή στον Πέτρο Κωστόπουλο. «Άλλαξα» είπε, (κατά τον τίτλο του νέου της album).

«Οφείλουμε ν΄αλλάζουμε μεγαλώνοντας. Οφείλεις να ωριμάζεις. Αλλάζουν οι συνθήκες και ο τρόπος ζωής σου». Ωστόσο όπως αποκάλυψε, οι πολιτικοοικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας, την έχουν προβληματίσει πολύ.

Η ζήλια με τον Ντέμη

Η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχθηκε τις μικρές ζήλιες που υπήρχαν στην αρχή της σχέσης της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, λέγοντας «στην αρχή υπήρχε μια ζήλια τον πρώτο καιρό και ψάχνεσαι. Τώρα δεν ανησυχώ!» τονίζοντας, πως «όταν κάνεις μια σχέση δεν παύεις ν΄ακυρώνεις τον εαυτό σου ως ύπαρξη!»Άνοιξε την καρδιά της για το σύζυγο της.«Είναι πολύ κάθετος, τετράγωνος, ισχυρογνώμων, δεν είναι πολύ κοινωνικός, και τα κεφτεδάκια μου δεν είναι ποτέ καλύτερα από της μαμάς του. Έχει ελαττώματα!». Ωστόσο όπως λέει, 13 χρόνια που είναι παντρεμένοι, «δεν έχουμε φτάσει ποτέ σε κατάσταση κρίσης».
«Είμαι μια κανονική γυναίκα με κυτταρίτιδα»

«Είναι καλό να ξέρει ο κόσμος πως υπάρχει ένα ψέμα πίσω απ΄όλο αυτό (photoshop). Είσαι ένας κανονικός άνθρωπός και μια κανονική γυναίκα».

Η Δέσποινα Βανδή δεν είπε όχι στην πρόκληση να φτιάξει μαλλί της γριάς συνοδεία τραγουδιού.

Πώς βλέπει τον εαυτό της στο μέλλον; «Θέλω να κρατήσω όσο μπορώ τις αναλογίες μου και στα 60 μου να φαίνομαι σαν 50!»


real.gr