H γεννημένη στη Λουιζιάνα Lolo Jones η οποία στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου ήταν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100 μέτρα με εμπόδια (σκόνταψε στο 9ο εμπόδιο) αποκάλυψε ότι είναι παρθένα!

Η 29χρονη Αμερικανίδα αθλήτρια του στίβου που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου μιλώντας στο Real Sports είπε ότι θα κάνει σεξ όταν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Lolo είναι πιστή χριστιανή, δεν πιστεύει στο προγαμιαίο σεξ και λέει πως το να μην έχει κάνει σεξ μέχρι τώρα είναι πιο δύσκολο ακόμα και από την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς αλλά και την αποφοίτησή της από το κολέγιο!

«Οταν ήμουν 22- 24 το να είμαι παρθένα το έβρισκα διασκεδαστικό. Από τα 24 μέχρι τα 29 όμως είναι πολύ σκληρό… Πιο δύσκολο και από τις προπονήσεις. Η κριτική που δέχομαι από τους άνδρες είναι σκληρή και οι περισσότεροι όταν τους το λέω δεν απαντούν καν στα τηλέφωνα. Η αλήθεια είναι πως στη ζωή μου είχα πολλές ευκαιρείς για να κάνω σεξ.

Και αλήθεια είναι πολύ δύσκολο αλλά πιστεύω σε αυτό και την παρθενιά μου θέλω να την κάνω δώρο στον σύζυγό μου» και συνέχισε: «Οταν λέω σε έναν άνδρα το… μυστικό μου δύο πράγματα συμβαίνουν: ή μου λένε το σέβονται και δεν μου ξαναμιλάνε ή απλά δεν το πιστεύουν. Μάλιστα με αρκετούς έχω βγει για τρεις μήνες αλλά όταν βλέπω ότι θέλουν σεξ τότε φεύγω ή έχουν φύγει αυτοί νωρίτερα. Πάντως αυτό που θεωρώ μεγαλύτερη αγένεια και εκνευρίζομαι πολύ είναι όταν ένας άνδρας δεν ανταποδίδει το τηλεφώνημά μου».

Η Jones λέει ότι έχει επισκεφτεί άπειρα site γνωριμιών με την ελπίδα ότι θα βρει τον ιδανικό άνδρα για τη ζωή της. Μάλιστα επισημαίνει ότι η ιστορία της έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων και ο λογαριασμός της στο twitter έχει ξεπράσει τους 60.000 followers.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook