Έξω φρενών έκανε τους Έλληνες χρήστες του Facebook-και όχι μόνο- η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ με τη συνέντευξή της στη Guardian.

Η δήλωση-μήνυμα «μην περιμένετε καμία συμπάθεια» της Κριστίν Λαγκάρντ φαίνεται ότι εξόργισε τους Έλληνες. Έτσι εκατοντάδες έσπευσαν στην σελίδα της στο Facebook και την «στόλισαν» σε τρεις γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά και ελληνικά.(δείτε τη σελίδα της στο Facebook εδώ)

Αρκετοί της θύμιζαν ότι στις 17 Ιουνίου ο ελληνικός λαός θα πάει και πάλι στην κάλπη. «Οι Έλληνες είμαστε περήφανος και κυρίαρχος λαός και φυσικά δεν θα σας αφήσουμε να λέτε ότι νομίζετε. Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει Ελλάδα των Ελλήνων μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου» γράφει ένας από τους χρήστες του Facebook.

Σε άλλο μήνυμα στην σελίδα της Κριστίν Λαγκάρντ ένας Έλληνας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Κυρία λαγκάρντ εξ ονόματος όλων των ελλήνων γονιών,που σήμερα αγωνίζονται να κρατήσουν ζωντανά και χαρούμενα τα παιδιά τους θα ήθελα να σας απευθυνωμερικά απλά ερώτηματα.Έχετε κάνει φτωχή και ανύμπορη κυρία Λαγκάρντ?Έχετε νοιώσει ποτέ κυρία Λαγκάρντ το παιδικό βλέμμα,το παιδικό δάκρυ,όταν ο γονιός αδυνατεί να ικανοποιήσει τα αυτονόητα?».

\"\"

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook