Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά περιμένουμε την Κυριακή 27 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Δυτικό Κρητικό από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Κρητικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Λιβυκό θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Ηράκλειο

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. Για αύριο Δευτέρα 28/5, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Χανιά

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 28/5, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Για αύριο Δευτέρα 28/5, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τον Άγιο Νικόλαο σήμερα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει στα 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μικρή μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό και θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου ενώ θα σημειωθεί και μικρή εξασθένιση των ανέμων με διατήρηση της νοτιοδυτικής κατεύθυνσης και ένταση μέχρι 2 μποφόρ

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook