Για δίλημμα εάν η χώρα βαδίζει τον δρόμο της μονομερούς καταγγελίας της δανειακής σύμβασης ή της αναδιοργάνωσης όρων της σύμβασης που προτείνει το ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο κατά την έναρξη της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος

Επισημαίνοντας ότι στις επικείμενες εκλογές ο τόπος χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα ενώσει τον λαό, θα ζωντανέψει την οικονομία και θα αποκαταστήσει το κύρος της Ελλάδας διεθνώς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επισήμανε ότι πρέπει να ισχυροποιηθεί το ΠΑΣΟΚ.

\”Ο μόνος χρόνος που διεκδικήσαμε φαίνεται να γίνεται δεκτός στην Ευρώπη. Μπορούμε να πετύχουμε παράταση και μέχρι το 2017 ώστε να γίνουν πιο φιλικά τα μέτρα για τον πολίτη χωρίς περαιτέρω θυσίες.

Τα έξι σημεία δεν τα παρουσιάζουμε μόνο στην Ελλάδα για εσωτερική κατανάλωση, αλλά και στο Παρίσι, στον Ολάντ, στους 27 ηγέτες και είναι έτοιμοι να στηρίξουν την προσέγγιση αυτή.

Αγωνιστήκαμε πολύ. Έπρεπε να υπογραφεί η σύμβαση και τώρα επαναφέρουμε αυτά που τους έχουμε πει. Ξέρουν ότι δικαιωνόμαστε στα επιχειρήματα που τους είχαμε αναπτύξει.

Στις εκλογές της 6 Μαΐου επικράτησε η ψήφος της οργής, της αγανάκτησης. Τώρα ήρθε η ώρα της λογικής. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ισχυροποιηθεί.

Θεωρούμε ότι πρέπει να σπάσει η πλαστή πόλωση που κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν. Το σύστημα είναι πλέον πολυπολικό. Ο ριζοσπαστικός πόλος γίνεται κακό αντίγραφο του χθες. Ο τόπος χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα ενώσει τον λαό, που θα αναθεωρήσει τη σύμβαση, κρατώντας την Ελλάδα στο ευρώ και που θα αποκαταστήσει το κύρος της χώρας διεθνώς\”, ανέφερε.

Ερωτηθείς αν υπάρχουν λεφτά στα ταμεία, επισήμανε ότι εισρέουν από τα δημόσια έσοδα. \”Επειδή εξακολουθούμε να έχουμε ελλειμματικό προϋπολογισμό, έχει μεγάλη σημασία να εκτελείται η δανειακή σύμβαση για να έρχονται στα χώρα. Διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα\”, υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook