Συνελήφθη σε φορολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα από την οικονομική αστυνομία 38χρονος, συνέταιρος εταιρείας που διατηρεί καφετέρια στο Περιστέρι Αττικής, για τη μη έκδοση αποδείξεων σε 20 παραγγελίες, ενώ η καφετέρια λειτουργούσε χωρίς άδεια λειτουργίας

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου και ο 50χρονος διαχειριστής της εταιρείας.

Επιπλέον, σε φορολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα σε κατάστημα ουζερί στο Χαλάνδρι Αττικής, διαπιστώθηκε ότι σε πέντε παραγγελίες δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις, συνολικής αξίας 222,5 ευρώ.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ έχει ενημερωθεί και η αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Με ανακοίνωσή της η Οικονομική Αστυνομία υπενθυμίζει ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είτε στην ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr, προκειμένου να ενημερώσουν για την πώληση αγαθών ή την παροχή υπηρεσιών, χωρίς την προβλεπόμενη απόδειξη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook